www.madys.ro livreaza marfurile in conditiile prezentate , dupa cum urmeaza:

-marfa cumpărată online poate fi returnată, de către client la sediul vânzătorului, în termen de 14 zile de la data primirii produsului, conform OUG  34/2014 – ”Reglementări ale drepturilor consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, pentru asigurarea unui nivel înalt de protecţie a consumatorilor şi o bună funcţionare a pieţei.” (https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf)

  • Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua în care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produsului.    
  • Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.      
  • Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să aduceți la cunoștință firmei SC MADY’S EVENTS SRL decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă la adresa SC MADY’S EVENTS SRL, Punct lucru Bd. Poitiers nr.14 / 1B, Iași, jud. Iași sau utilizând poșta electronică la adresa de e-mail comenzi@madys.ro. În acest scop, documentul trebuie să conțină următoarele informații: datele de identificare ale consumatorului (nume și prenume, adresa completă, adresa e-mail), data comenzii, modul de plasare al comenzii, date legate de primirea coletului (data livrării, factură/proformă), denumirea produsului returnat cât și motivul returnării, alte comentarii/observații care pot ajuta la îmbunătățirea calității produsului/expedierii. De asemenea un cont bancar pentru returnarea contravalorii comenzii.
  • Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă pe adresa SC MADY’S EVENTS SRL,  Punct lucru Bd. Poitiers nr.14 / 1B, Iași, jud. Iași, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile, nu sunt deteriorate și nu prezintă urme de utilizare. De asemenea ele trebuie returnate în ambalajul original - nedeteriorat, cu toate accesoriile și etichetele intacte având asupra lor toate documentele însoțitoare cu care au fost expediate. Singurele costuri care cad în sarcina dumneavoastră sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (costul transportului). Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor. Astfel, dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare și nu poate fi revândut ca și produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi diferența de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat sau, în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.
  • SC MADY’S EVENTS SRL își rezervă dreptul de a  amâna rambursarea până la data la care va primi înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. 
  • SC MADY’S EVENTS SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, dar nu mai mult de 14 zile lucrătoare începând cu ziua acceptării lui în depozit.

    Pentru detalii referitoare la cazurile ce fac obiectul activitatii acestui departament ne puteti contacta la :